Φυσικός χυμός Αρώνια 1000ml .

 • Η περιεκτικότητα σε ανθοκυανίνες είναι από τις υψηλότερες σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο γνωστό φυτό. Οι καρποί της αρώνιας είναι πλούσιοι σε προκυανιδίνες (τανίνες), ανθοκυανίνες και πολυφαινόλες. Τα φυσικά αυτά στοιχεία του φυτού έχουν ευεργετικές ιδιότητες κατά του οξειδωτικού στρες, το οποίο προκαλεί καρδιαγγειακές παθήσεις, απομακρύνει τα βαριά μέταλλα από τον οργανισμό και μειώνει τους θρόμβους στο αίμα.
  Η περιεκτικότητα των καρπών της αρώνιας σε φλαβονοειδή, φυσικά αντιοξειδωτικά, βιταμίνη Ρ είναι από τις υψηλότερες όλων των φρούτων, ενώ είναι πηγές προβιταμίνης Α (β καροτένιο) και βιταμινών Β2, Β6, Β9, C, E, K.
  Η αρώνια περιέχει καταμετρημένες 277 αντιοξειδωτικές ουσίες, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλα φρούτα της κατηγορίας “berries”, εσπεριδοειδή και λαχανικά που μετρήθηκαν με την κλίμακα ORAC.
  Δεδομένου ότι τα αντιοξειδωτικά είναι ένα βασικό συστατικό στην πρόληψη του καρκίνου και τη μείωση των όγκων, η αρώνια παρέχει φυσική ισχυρή προστασία και απαλύνει τους έντονους πόνους (Kedziersk et al., 2010), ενώ βελτιώνει τη χοληστερόλη και μειώνει τα επίπεδα λιπιδίων βοηθώντας τον οργανισμό να παράγει καλή χοληστερόλη (Morosanu et al., 2011).
  Αναφορές σχετικά με τις φαρμακευτικές ιδιότητες της αρώνιας στο παρακάτω link: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=aronia
  Δίκαια έχει χαρακτηρισθεί ως το “θαύμα” της φύσης!

Η μελανόκαρπη Αρώνια (Aronia melanocarpa) είναι φυλλοβόλος θάμνος με ύψος που φθάνει τα 3 μέτρα, ανθίζει από τα μέσα Μαΐου και ο καρπός της ωριμάζει στο τέλος του καλοκαιριού.

ΒΙΟ- ΧΥΜΟΣ ΑΡΩΝΙΑΣ ΦΙΑΛΗ 1 ΛΙΤΡΟΥ

 • Κατασκευαστής: FILEVIA
 • Κωδικός Προϊόντος: 234234
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 12,50€
 • 11,50€


 • 2 ή περισσότερα 12,25€

Σχετικά Προϊόντα

ΛΙΚΕΡ ΑΡΩΝΙΑΣ ΦΙΛΑΛΗ ΤΩΝ 500ml

ΛΙΚΕΡ ΑΡΩΝΙΑΣ ΦΙΛΑΛΗ ΤΩΝ 500ml

100% Φυσικό Εκχύλισμα Φρέσκου καρπού Αρώνιας 500ml με εκλεκτό τοπικό τσίπουρο και αλκοόλη φυτικ..

9,90€ 13,50€

ΑΡΩΟΙΝΟΣ (ΛΕΥΚΟΣ) 750 ml

ΑΡΩΟΙΝΟΣ (ΛΕΥΚΟΣ) 750 ml

Mε ποικιλίες Ροδίτη, Ασύρτικο και φυσικό χυμό Αρώνιας 750 ml ΠροσωπικότηταΑπαλό ροζ σομόν χρώμα..

12,00€ 16,50€

ΑΡΩΟΙΝΟΣ (ΕΡΥΘΡΟΣ) 750 ml

ΑΡΩΟΙΝΟΣ (ΕΡΥΘΡΟΣ) 750 ml

Mε ποικιλίες Syrah, Μοσχάτου Αμβούργου και φυσικό χυμό Αρώνιας. 750 ml .Η παράδοση και η σύγχρονη τε..

12,50€ 16,50€

Ετικέτες: ΑΡΩΝΙΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ, ΧΥΜΟΣ ΑΡΩΝΙΑΣ, ARONIA XYMOS