Όροι χρήσης, πολιτική απορρήτου και επιστροφών

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ www.Aronia-Filevia.gr

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Aronia-Filevia.gr απο την Εταιρεία "FILEVIA ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΣ".

Παρακαλούμε, πριν επισκεφθείτε ή χρησιμοποιήσετε την Ιστοσελίδα μας, διαβάστε προσεχτικά τους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Κάθε πρόσβαση από μέρους σας στο υλικό που θα βρείτε στην Ιστοσελίδα μας και κάθε χρήση αυτού υπόκεινται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Εφόσον επιλέξετε να επισκεφθείτε ή να κάνετε χρήση της Aronia-Filevia.gr, τεκμαίρεται ότι έχετε διαβάσει, ότι έχετε κατανοήσει και ότι είσαστε απολύτως σύμφωνοι με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης της συγκεκριμένης Ιστοσελίδας.

Πολιτική Επιστροφών Προϊόντων και Χρημάτων

Ο Αγοραστής είναι υπεύθυνος να ελέγξει το προϊόν κατά την παραλαβή, και αν αυτό δεν πληροί τα ποιοτικά κριτήρια που έχει θέσει, αν είναι αλλοιωμένο, ή αν δε συνοδεύεται από την απαραίτητη σήμανση και όλα τα απαραίτητα αξιόγραφα (Απόδειξη – Τιμολόγιο/Δελτίο Αποστολής), τότε ο Αγοραστής, εφόσον είναι φυσικό πρόσωπο και πληροί τα κριτήρια του ορισμού του «Καταναλωτή» κατά το Ν.2251/1994, έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών χωρίς καμία άλλη υποχρέωση προς τον Αγοραστή ή κάποιον τρίτο (π.χ. Μεταφορική Εταιρία) και ο Πωλητής έχει την υποχρέωση να επιστρέψει κάθε ποσό που έλαβε για την συγκεκριμένη πώληση από τον Αγοραστή συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, εφόσον υπάρχουν. Το ανωτέρω δικαίωμα της υπαναχώρησης θα ισχύει υπό την επιφύλαξη των διατάξεων του Α.3ιβ του Ν.2251/1994, ειδικά για την περίπτωση Προϊόντων τα οποία μπορεί να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα, κατά την οποία δεν θα ισχύει το σχετικό δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση. .

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Στους Όρους Χρήσης του ιστότοπου  www.Aronia-Filevia.gr περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία που ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία και συγκεκριμένα ο Ν.2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Το ηλ. κατάστημα www.Aronia-Filevia.gr είναι υπεύθυνo για τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, που συλλέγονται από την πλοήγηση των επισκεπτών (χρηστών), και τυχόν συναφών πληροφοριών που αποστέλλουν όλα τα φυσικά πρόσωπα όσο χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής, γι αυτό και εφαρμόζουμε μέτρα για τη διασφάλιση της ορθής χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων, στο μέτρο του δυνατού και εντός του θεσμικού πλαισίου, συμπεριλαμβανομένου του Κανονισμού GDPR*.Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:

  1. Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
  2. Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

* Τον κανονισμό μπορείτε να βρείτε, στην ελληνική γλώσσα, ακολουθώντας το σύνδεσμο https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL
Επίσης, μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τον Κανονισμό διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/27607

Για ποιον σκοπό ζητούμε προσωπικές πληροφορίες;

Σας ζητούμε μόνο τις πληροφορίες που απαιτούνται προκειμένου να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν, να γίνετε μέλος, να αγοράσετε τα προϊόντα μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, αποδέχεστε ότι το www.Aronia-Filevia.gr συλλέγει και, εφόσον χρειαστεί, επεξεργάζεται κάποια προσωπικά δεδομένα σας.

Δεδομένα που συλλέγουμε / επεξεργαζόμαστε

Δείτε παρακάτω αναλυτικά ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, γιατί, και πώς τις διαφυλάσσουμε κατά το χρονικό διάστημα της αποθήκευσης και επεξεργασίας τους καθώς και πληροφορίες σχετικά.

Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ενδέχεται να συλλέγουμε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με εσάς:

  • Πληροφορίες που αποστέλλετε οι ίδιοι.
  • Φόρμες που συμπληρώνετε και υποβάλλετε (π.χ. Εγγραφή μέλους).
  • Μηνύματα που στέλνετε με φόρμα επικοινωνίας .
  • Μηνύματα και αρχεία που αποστέλλετε απευθείας προς στα E-mail μας .
  • Προϊόντα που επισκέπτεστε ή τοποθετείτε στο καλάθι προς αγορά 
  • Αγορές που κάνατε απο το www.Aronia-Filevia.gr

Οι πληροφορίες που μας παρέχετε συμπεριλαμβάνουν το όνομά σας, τη διεύθυνση του e-mail σας ή/και άλλα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας, την ειδικότητα ή την ιδιότητά σας, την περιοχή διαμονής σας κ.ά.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν απαιτούμε όλες αυτές τις πληροφορίες για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.
Ενδέχεται να καταχωρήσουμε τα στοιχεία σας σε μία ηλεκτρονική ατζέντα προσωπικών επαφών, με το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας και μία συνοπτική περιγραφή του αιτήματος που τυχόν λάβαμε από μέρους σας ή των υπηρεσιών που παρείχαμε σε αυτό το πλαίσιο.
Ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες που υποβάλλετε μέσω αναρτήσεων ή κατά την επικοινωνία σας μαζί μας, μέσω άλλων ιστοσελίδων που χρησιμοποιούμε σε πλατφόρμες τρίτων, όπως π.χ. Facebook (https://www.facebook.com/SynpediaGR).

Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα μέσω cookies.

Τί είναι το cookie;

Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, σας ξεχωρίζουν από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστοτόπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για εσάς, όπως τις προτιμήσεις σας για τα προϊόντα μας) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστότοπους για να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως χρήστη του καταστήματος μας www.Aronia-Filevia.gr.

Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίως παραχθέντα μοναδικού αριθμού).

Τύποι cookies

Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω:

  • Cookies επίσκεψης (session cookies)
    Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα πλοήγησης.
  • Μόνιμα cookies (persistent cookies)
    Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστοτόπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είστε για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη σας ή τις προτιμήσεις σας ως προς την παραμετροποίηση του ιστοτόπου).
  • Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies)
    Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης ή/και στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεστε. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού σε εσάς με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής σας στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης.
  • Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies)
    Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστότοπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.

Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και πώς να τα διαχειριστείτε

Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org.

Cookies της Google Analytics

Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ στο https://support.google.com/analytics/answer/6004245
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ στο https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί.
Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google YouTube, κλπ.)
Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας, αν παρακολουθείτε στον ιστότοπό μας βίντεο τα οποία μας παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία.
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, ενδεχομένως να μη μπορείτε να δείτε τα ενσωματωμένα βίντεο από τον ιστότοπό μας.

Cookies από κοινωνικά δίκτυα

Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπό μας με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο «Κοινή χρήση» (share).
Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη.
Δεν καταχωρούμε και δεν επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα που αφορούν τις πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες αυτόματα κατά την επίσκεψή τους στο site, παρά μόνο ανώνυμα και με σκοπό τη στατιστική ανάλυση.
Μπορείτε να ρυθμίσετε το φυλλομετρητή (browser) του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή κατά τέτοιο τρόπο ώστε, είτε να σας προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένα πεδία της παρούσας ιστοσελίδας, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.

Χρόνος Αποθήκευσης Δεδομένων

Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους ανωτέρω σκοπούς, όπως αναλυτικά περιγράφονται, ή για όσο χρονικό διάστημα μπορεί να είναι απαραίτητο από νομική υποχρέωση (π.χ. φορολογική νομοθεσία).
Σε περίπτωση που παρέλθει το ανωτέρω εύλογο χρονικό διάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα ανωνυμοποιούνται και χρησιμοποιούνται για στατιστικούς και μόνο σκοπούς.

Αποδέκτες των Δεδομένων

Αποδέκτες των δεδομένων για:

  • Στοιχεία που υποχρεούται ή δικαιούται το Aronia-Filevia.gr να ανακοινώνει βάσει σύμβασης, νομοθετήματος, δικαστικής και κανονιστικής αποφάσεως δύναται να είναι: δημόσιες και ανεξάρτητες διοικητικές αρχές, δικαστικές αρχές καθώς και δημόσιοι λειτουργοί
  • Όλα τα αναγκαία για την επίτευξη κάθε συγκεκριμένου σκοπού επεξεργασίας στοιχεία: η Διοίκηση και οι εκάστοτε σχετικές υπηρεσίες του Aronia-Filevia.gr.

Το www.Aronia-Filevia.gr δε θα αποκαλύπτει, εκχωρεί, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει χωρίς τη συγκατάθεσή σας σε τρίτα, φυσικά ή νομικά, πρόσωπα, προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται ανωτέρω εντός του πεδίου εφαρμογής των υποχρεωτικών εθνικών νομοθετικών διατάξεων.

Δικαιώματα ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα

Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πληροφορίες από το www.Aronia-Filevia.gr για τον τρόπο με τον οποίον χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας και, φυσικά, να ζητήσετε να διαγραφούν οι πληροφορίες, που τυχόν έχετε αποστείλει, κατά τη χρήση των υπηρεσιών μας. Μπορείτε, συγκεκριμένα, σε οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσετε να διαγράψουμε οποιαδήποτε μεμονωμένη πληροφορία σάς αφορά ή το σύνολό τους.
Τα βασικά δικαιώματά σας ως χρήστη των υπηρεσιών μας συνοψίζονται στα ακόλουθα:

  • Μπορείτε να ζητήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς. Ακόμη, μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες για τον σκοπό για τον οποίο συλλέγουμε αυτές τις πληροφορίες. Πάντως, προκειμένου να ανταποκριθούμε σε σχετικά αιτήματα θα χρειαστούμε ένα εύλογο διάστημα και θα ζητήσουμε περαιτέρω αποδεικτικά για την ταυτοποίησή σας.
  • Αν υποβάλλετε σε εμάς τα στοιχεία επικοινωνίας σας, μπορείτε να ζητήσετε να σταματήσουμε να τα χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε προσωπικά μαζί σας.
  • Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τις πληροφορίες που σας αφορούν, επιλεκτικά ή στο σύνολό τους.
  • Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απευθυνθείτε στην αρμόδια Αρχή για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στη χώρα μας, την «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα» (ΑΠΔΠΧ).

Απόρρητο των επικοινωνιών

Σε ό,τι αφορά την εξερχόμενη αλληλογραφία, όλοι οι λογαριασμοί διαχείρισης αλληλογραφίας του www.Aronia-Filevia.gr εποπτεύονται από άνθρωπο — εξουσιοδοτημένο χρήστη, ως προς το περιεχόμενο των μηνυμάτων και τους παραλήπτες τους.

Ανήλικοι Χρήστες

Το www.Aronia-Filevia.gr δεν περιορίζει τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας μόνο σε ενήλικους χρήστες, ωστόσο δεν επιτρέπει την πώληση των προϊόντων του σε ανήλικους χρήστες χωρίς την συναινεση κάποιου ενήλικου γονέα ή κηδεμόνα. Πρόθεση όμως του www.Aronia-Filevia.gr είναι να μη συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων που τυχόν έχουν πρόσβαση στο δικτυακό του τόπο. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί/ επιβεβαιωθεί από εμάς, τυχόν ανήλικοι χρήστες του δικτυακού τόπου που διαβιβάζουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα στο www.Aronia-Filevia.gr, υποχρεούνται και αναμένεται να έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν επιτρόπων τους.

Επικαιροποίηση της πολιτικής μας

Σας ζητούμε να επανέρχεστε τακτικά σε αυτή την ιστοσελίδα, για να ενημερώνεστε άμεσα για τυχόν αλλαγές στην πολιτική μας για τα προσωπικά δεδομένα. Οποιεσδήποτε αλλαγές αφορούν την πολιτική μας αναρτώνται εδώ, εάν είναι αυτό δυνατό, πριν την εφαρμογή τους. Η χρήση του ιστοτόπου www.Aronia-Filevia.gr και η επικοινωνία σας μέσω αυτής συνεπάγονται τη συγκατάθεσή σας ότι αποδέχεστε την πολιτική μας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Το www.Aronia-Filevia.gr δύναται να προβαίνει οποτεδήποτε σε τροποποίηση των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την πολιτική μας ή την άσκηση των δικαιωμάτων σας, αν έχετε κάποιες παρατηρήσεις που θα μας βοηθήσουν να αναθεωρήσουμε την πολιτική μας ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας από την ιστοσελίδα https://aronia-filevia.gr/index.php?route=information/contact μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στο e-mail: filevia@outlook.com καθως και στα στοιχεία που θα βρείτε εκεί.

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από το πώς επεξεργαζόμαστε προσωπικά σας δεδομένα και πως σας εξυπηρετούμε για να ασκήσετε τα δικαιώματά σας τότε έχετε δικαίωμα να απευθύνετε καταγγελία ή παράπονο στην σχετική αρμόδια εποπτική αρχή:

ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα,
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

Τεχνικές πληροφορίες

Μεριμνούμε αδιάκοπα, επενδύοντας σε χρήματα και ανθρώπινο δυναμικό, για τη συνεχή βελτίωση της ασφάλειας των υπηρεσιών που παρέχουμε διαδικτυακά.

  • Όλες οι σελίδες του καταστήματος (www.Aronia-Filevia.gr) που σχετίζονται με υποβολή στοιχείων με προσωπικές πληροφορίες των χρηστών προστατεύονται με υψηλής ασφαλείας πρωτόκολλο (HTTP Secure), με βάση τις διεθνείς πρακτικές.
  • Παρομοίως, τα ηλεκτρονικά συστήματα όπου αποθηκεύονται προσωπικά δεδομένα από το www.Aronia-Filevia.gr – συμπεριλαμβανομένου του συστήματος διαχείρισης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας μας (e-mail: filevia@outlook.com), προστατεύονται με δυνατούς προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης (passwords). Η πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα γίνεται από εξουσιοδοτημένους χρήστες και συσκευές, τις οποίες αναβαθμίζουμε σε τακτική βάση ώστε να διασφαλίζουμε την εξουσιοδοτημένη πρόσβαση αποκλειστικά, ενώ παρακολουθούμε πότε και σε τι ακριβώς έχουν πρόσβαση τα εξουσιοδοτημένα άτομα.

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους.

Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστότοπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

Με εκτίμηση σεβασμό και υπευθυνότητα, σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε το χρόνο σας για να διαβασετε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις Χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστηματος www.Aronia-Filevia.gr
FILEVIA- ΜΗΤΡΟΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., η ομάδα του ηλεκτρονικού καταστηματος www.Aronia-Filevia.gr


Υποστηριζόμενες κάρτες πληρωμών